ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΗ GOOGLE

Προβάλουμε Αποτελεσματικά την Επιχείρησή σας στη Google!

Το Google Ads είναι η πλατφόρμα διαφήμισης της Google, της μεγαλύτερης μηχανής αναζήτησης στον κόσμο.
Είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά online διαφημιστικά κανάλια και μπορεί να βοηθήσει την επιχείρησή σας να αποκτήσει γρήγορα νέους πελάτες και να αυξήσει σημαντικά τα έσοδα της.

Οι διαφημίσεις αναζήτησης εμφανίζονται δίπλα από τα αποτελέσματα αναζήτησης Google, όταν οι χρήστες αναζητούν προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρετε.
Επιπλέον, πληρώνετε μόνο όταν οι χρήστες κάνουν κλικ, για να επισκευτούν τον ιστότοπό σας ή για να καλέσουν την επιχείρησή σας.

Προσεγγίστε δυνητικούς πελάτες σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων από την επιχείρησή σας ή προβληθείτε σε ολόκληρες περιοχές ή χώρες. Με το Google Ads, εσείς αποφασίζετε.

Οι διαφημίσεις προβολής Google Ads εμφανίζονται σε περισσότερους από δύο εκατομμύρια ιστότοπους και σε πάνω από 650.000 εφαρμογές, επομένως η διαφήμισή σας μπορεί να προβάλλεται όπου βρίσκεται το κοινό σας.

Οι χρήστες ανακαλύπτουν την επιχείρησή σας στη Google ακριβώς τη στιγμή που αναζητούν όσα προσφέρετε.

Εσείς ορίζετε τον προϋπολογισμό σας, ώστε το κόστος σας να εξαρτάται από το τι προσπαθείτε να επιτύχετε με τις διαφημίσεις σας.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ GOOGLE ADS;

Το Google Ads μπορεί να σας βοηθήσει να προσελκύσετε νέους επισκέπτες στον ιστότοπό σας, να αυξήσετε τις διαδικτυακές πωλήσεις και τις τηλεφωνικές κλήσεις που δέχεστε, καθώς και να ενισχύσετε την αφοσίωση των πελατών σας.

Η εγγραφή στο Google Ads είναι δωρεάν. Πληρώνετε μόνο όταν κάποιος κάνει κλικ στη διαφήμισή σας, για να επισκεφτεί τον ιστότοπό σας ή για να σας καλέσει. Με άλλα λόγια, μόνο όταν η διαφήμισή σας έχει αντίκρισμα

Στοχεύστε τις διαφημίσεις σας σε πελάτες σε συγκεκριμένες χώρες, περιοχές ή πόλεις ή σε μια καθορισμένη απόσταση από την επιχείρηση ή το κατάστημά σας.

  • Στόχος μας στην ActOnline δεν είναι απλά να φέρουμε μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στο site σας, αλλά να διαχειριστούμε τον προϋπολογισμό σας με τον πιο αποδοτικό και κερδοφόρο τρόπο.
  • Η σωστή διαχείριση του Google Ads χρειάζεται χρόνο, γνώση και εμπειρία. Χωρίς αυτά μπορεί να γίνει ακριβή και αναποτελεσματική.
  • Οι πιστοποιημένοι Google Partners συνεργάτες μας, έχουν τη γνώση και την εμπειρία από εκατοντάδες επιτυχημένες Google Ads καμπάνιες στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες. Όσον αφορά στο χρόνο… πάντα θα βρούμε τον απαραίτητο για τους πελάτες μας!
  • Στην ActOnline χρησιμοποιούμε όλες τις νέες δυνατότητες προβολής του Google Ads, (Search, Display, Remarketing, Dynamic, Gmail, Responsive, Lightbox, Video..) φέρνοντας άμεσα τα επιθυμητά αποτελέσματα, που είναι ορατά από τις πρώτες κι όλας ημέρες.
  • Αναλύουμε συνεχώς τα στατιστικά και τους δείκτες, βελτιώνουμε και προσαρμόζουμε τα μηνύματα (κειμένου, εικόνας video…) στις ανάγκες, στα προϊόντα και στο προφίλ σας, με στόχο τη μεγαλύτερη απόδοση του διαφημιστικού σας προϋπολογισμού.
  • Με τακτικές αναφορές σας ενημερώνουμε για την εξέλιξη και την απόδοση.