Σεμινάριο Facebook & Facebook Ads+ Instagram Ads

Το Facebook είναι το πιο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, με εκατομμύρια χρήστες καθημερινά σε όλο τον κόσμο.

Στο σεμινάριο θα δούμε σε βάθος όλη τη διαδικασία για τη δημιουργία και διαχείριση προσωπικής και εταιρικής σελίδας στο Facebook, καθώς και την αποδοτικότερη προβολή της επιχείρησής μέσα από διαφήμιση στο Facebook Ads. Θα παρουσιαστούν αναλυτικά όλες οι δυνατότητες και τα εργαλεία που προσφέρει το Facebook για την επιτυχημένη προβολή και προώθηση της επιχείρησής σας.

Θα μελετήσουμε στατιστικά και δείκτες από πραγματικές καμπάνιες και θα αξιολογήσουμε τα αποτελέσματα. Θα εντοπίσουμε τις σωστές πρακτικές και θα επισημάνουμε τα λάθη που πρέπει να αποφύγουμε στο σχεδιασμό και την υλοποίηση μίας καμπάνιας. Θα μάθουμε τους κανόνες και τα μυστικά επιτυχίας και θα σχεδιάσουμε τη στρατηγική της δικής σας παρουσίας στο Facebook.

Στη διάρκεια του σεμιναρίου θα μάθετε να χρησιμοποιείτε όλες τις απαραίτητες τεχνικές για τη δημιουργία, διαχείριση και βελτιστοποίηση επιτυχημένων διαφημιστικών campaigns, με στόχο τη σωστή προβολή και επικοινωνία, την προσέλκυση νέων πελατών και την αύξηση των πωλήσεων.

Σε ποιους απευθύνεται

Το σεμινάριο θα καλύψει όλες τις βασικές αρχές και γνώσεις που απαιτούνται για τη δημιουργία και καθημερινή διαχείριση προσωπικής και επαγγελματικής προβολής στο Facebook. Απευθύνεται κυρίως,

 • Σε ιδιώτες που θέλουν να προβάλουν τη δουλειά τους ή να διαφημίσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους
 • Σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που θέλουν να διατηρούν μία επιτυχημένη επαγγελματική σελίδα στο Facebook, για την προώθηση των προϊόντων τους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
 • Σε επαγγελματίες που επιθυμούν να προσεγγίσουν άμεσα νέους πελάτες και να αυξήσουν τις πωλήσεις τους.
 • Σε όσους προγραμματίζουν ή και διαχειρίζονται τη διαφήμιση ή και το marketing plan της επιχείρησής τους.
 • Σε στελέχη επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στις πωλήσεις, στη διαφήμιση και στο marketing.
 • Σε όσους θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με το χώρο του Social Media Marketing & Advertising
 • Σε όσους έχουν ήδη ξεκινήσει την παρουσία και προβολή τους στα Social Media και θέλουν να αποκτήσουν περισσότερες γνώσεις και τεχνικές.
 • Σε όσους θέλουν να γνωρίσουν ολοκληρωμένα το Facebook και να δημιουργήσουν μια ενημερωμένη, επαγγελματική και ανταγωνιστική παρουσία εκμεταλλευόμενοι τις μεγάλες δυνατότητες και λειτουργίες του.
 • Σε φοιτητές & σπουδαστές

Προϋποθέσεις παρακολούθησης

Βασικές γνώσεις χειρισμού Η/Υ
Γνώση Αγγλικής γλώσσας

Τι θα αποκομίσετε

Το σεμινάριο προσφέρει πρακτική και άμεσα εφαρμόσιμη γνώση, ώστε με την ολοκλήρωσή του θα είστε σε θέση:

 • να δημιουργείτε και να διαχειρίζεστε με άνεση Facebook Business Pages & Profiles
 • να αξιοποιείτε τα εργαλεία προβολής και προώθησης που παρέχει το facebook
 • να συντάσετε άρτια και ελκυστικά κείμενα για τις αναρτήσεις σας
 • να δημιουργείτε και να διαχειρίζεστε αποδοτικές διαφημιστικές καμπάνιες
 • να επιλέγετε την κατάλληλη στόχευση κοινού για τα διαφημιστικά σας μηνύματα
 • να αναλύετε, να αξιολογείτε τα στατιστικά και τους δείκτες και να βελτιστοποιείτε τις καμπάνιες σας
 • να διαχειρίζεστε με τον καλύτερο τρόπο το διαφημιστικό σας προϋπολογισμό και να μετετρέπετε τη διαφημιστική δαπάνη, σε επένδυση
 • να προσεγγίζετε και να αλληλεπιδράτε θετικά με το κοινό σας
 • να προβάλετε σωστά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας και να αυξάνετε τις πωλήσεις και την κερδοφορία της επιχείρησής σας

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

16 ώρες (4 ημέρες Χ 4 ώρες)
Ολιγομελή τμήματα (5 – 8 συμμετέχοντες)

ΚΟΣΤΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

330€ + ΦΠΑ

Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα παραλάβετε
– Βεβαίωση παρακολούθησης.
– Εκπαιδευτικό υλικό (έντυπο και σε μορφή PDF, Video links).

Ενδοεταιρικό σεμινάριο προσαρμοσμένο στις δικές σας προδιαγραφές!

Η θεματολογία, το εύρος, η διάρκεια, ο χρόνος και ο τόπος διεξαγωγής, μπορούν να προσαρμοστούν σύμφωνα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Για προδιαγραφές και πληροφορίες επικοινωνήστε τώρα μαζί μας

Τηλ. 2114113377
Κιν. 6936113377
email: info@actonline.gr

ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

Ο ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ

Ο Γιώργος Κ. Φίλος έχει σπουδάσει Οικονομικά και Οργάνωση & Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας (ΑΒΣΘ). Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων, εγγεγραμμένος στο μητρώο εκπαιδευτών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει πολυετή επαγγελματική εμπειρία σε μεγάλες Ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες. Από το 2009 μέχρι σήμερα ασχολείται αποκλειτικά με το e-Commerce και Digital Marketing.

Το 2011 ήταν ένας από τους συνιδρυτές και e-Commerce Director, e-shop με περισσότερα από 4.000 καταναλωτικά προϊόντα. Σήμερα είναι ο ιδρυτής και CEO της εταιρείας Act Online (www.actonline.gr), που δραστηριοποιείται στο e-Marketing, Advertising, Web Design, Training & e-Business Consulting. Από το 2009 έως σήμερα, μέσα από τη διαχείριση Google & Facebook Ads campaigns, αλλά και ως εισηγητής σεμιναρίων Business Development & Digital Marketing, έχει βοηθήσει εταιρείες και επαγγελματίες, να αναπτύξουν την online δραστηριότητά τους, να αυξήσουν σημαντικά τις πωλήσεις και να βελτιώσουν την κερδοφορία τους.

Είναι πιστοποιημένος συνεργάτης της Google (Google Certified Partner), κατέχοντας όλα τα απαραίτητα Certificates. Έχει δημιουργήσει και διαχειριστεί στην πράξη εκατοντάδες επιτυχημένες διαφημιστικές καμπάνιες, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.