ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΙ

Ποιοι Ειμαστε

Η ActOnline είναι μία ταχύτατα αναπτυσσόμενη εταιρεία στο χώρο του e-Business και Digital Marketing. Με μία ομάδα στελεχομένη από επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία σε Ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες και με πιστοποιήσεις “Google Greek Tourism Online” – “Google Certified Partners”, η ActOnline εγγυάται τα καλύτερα αποτελέσματα στην απόδοση της επένδυσής σας.

 

Παρακολουθούμε όλες τις νέες εξελίξεις, εφαρμόζουμε τις πιο σύγχρονες μεθόδους, χρησιμοποιούμε τα κατάλληλα εργαλεία, ώστε οι πελάτες μας να αποκτούν άριστη ψηφιακή παρουσία και προβολή.

 

Συνεργαζόμαστε μαζί σας, αναλύουμε τις ανάγκες και τους στόχους σας, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε την online στρατηγική της εταιρείας σας. Δημιουργούμε και παραδίδουμε έργα που ελκύουν και εμπνέουν, αποτυπώνοντας μια αξέχαστη εμπειρία στον επισκέπτη.

 

Η δουλειά μας δεν τελειώνει με την παράδοση του project. Είμαστε μαζί σας και σας υποστηρίζουμε στην εξέλιξη και την ανάπτυξή του. Αγαπάμε αυτό που κάνουμε και το κάθε έργο είναι μία νέα πρόκληση για εμάς. Τα έργα μας αντανακλούν την έμπνευση, τη δημιουργικότητα και τον ενθουσιασμό της ομάδας μας.

 

θα χαρούμε, το επόμενο να είναι το δικό σας !!!

Our purpose is to use digital to make the analog world better.


DESIGN GROUP

Αναγνωρίζουμε το γεγονός ότι η χρηστικότητα, η λειτουργικότητα και η οπτικοποίηση είναι τρεις από τους πιο σημαντικούς παράγοντες στο σχεδιασμό web sites. Χρησιμοποιώντας αυτή τη στρατηγική, δουλεύουμε μαζί σας για να εξασφαλίσουμε ότι όλοι οι επικοινωνιακοί και εμπορικοί σας στόχοι θα επιτευχθούν μέσα από το σχεδιασμό που θα δημιουργήσουμε.

Θα συνεργαστούμε μαζί σας και θα κάνουμε την ιδέα σας, πραγματικότητα.Google Partner
CERTIFICATIONS


Προσφατες Συνεργασιες

Master AE 300
iek Master300
naturepharm 2
Buzz4trips300
Hellas Shoes
urbanfolk
logo3


Ας ξεκινήσουμε με
το project σας

Σας βοηθάμε να πετύχετε τους στόχους και να αναπτύξετε την επιχ/σή σας.

ζητηστε μας προσφορα

Skip to content